Rijschool-Klaassen

Jij kan het, daar zorgen wij voor!

Welkom op de website van Rijschool Klaassen!

 

Rijlessen al mogelijk vanaf 54euro per 60minuten!!! Zie de prijzen als je gebruik maakt van een pakket.

 

Vertrouwd, stapsgewijs en met plezier

Jij bent op zoek naar een betrouwbare en professionele rijschool die kwaliteit levert om je rijbewijs te halen.

Je doet dit graag met een vaste instructeur die jou vertrouwen geeft. Die zijn lessen in moeilijkheidsgraad opvoert volgens een stappen lesplan waarbij jij nooit overvraagd zult worden, omdat we jou stapsgewijs alles leren beheersen. Een instructeur die na iedere rijles met jou in overleg gaat over het te volgen tempo en het behaalde niveau. 

Dit houden we allemaal duidelijk voor je bij op een leskaart met de verschillende te volgen modules. Hierdoor hou jij het vertrouwen, ben je ontspannen, vergroot je je kennis en voel je je veilig tijdens het autorijden. Hierdoor wordt en blijft autorijden leuk. Want autorijden is leuk en dat goede gevoel ga jij zeker tijdens onze rijlessen ondervinden!


De nieuwste technieken, ook voor jou!

Jouw instructeur kent de nieuwste technieken en geldende afspraken en blijft door bijscholing ook steeds actueel. Hij maakt ook gebruik van een auto met de nieuwste technieken die door jou gebruikt mogen worden, zoals een zijcamera en achteruitrijcamera. Hierdoor kan jij de bijzondere manoeuvres die gevraagd worden tijdens het examen veel sneller en gemakkelijker aanleren!


Onze lesmethode: veilig, zelfstandig en verantwoordelijk

Rijschool Klaassen gaat er samen met jou voor zorgen dat jij op een veilige, zelfstandige en verantwoordelijke manier je rijbewijs gaat halen, waarbij de kosten zo laag mogelijk blijven. Spreekt je dit aan? Kijk dan op onze andere pagina's voor extra informatie of neem contact met ons op per mail, via het contactformulier of per telefoon. We staan je graag te woord om antwoord te geven op al je vragen.

Contact

Rijschool-Klaassen
Vaartweg 28
7833BM Nieuw Amsterdam

T: 06-29284768

E: info@rijschool-klaassen.nl