Rijschool-Klaassen

Jij kan het, daar zorgen wij voor!

Onze theorieles: via iTheorie online of toch gezellig klassikaal, aan jou de keuze!

Vanaf de dag dat je 16 jaar wordt, mag je het auto theorie examen afleggen. Heb je dit gehaald, dan is je theoriecertificaat vervolgens nog 1,5 jaar geldig. Binnen deze periode moet je bij het CBR je auto-rijexamen afleggen. Als je met de rijlessen begint, hoef je nog niet gestart te zijn met het theoriegedeelte. Maar het is voor jezelf wel prettiger als je vanaf de eerste les ook start met de verkeerstheorie. Want hoe meer je weet van de theorie in het verkeer, hoe meer rust je dat geeft en dat maakt het rijden een stuk gemakkelijker en daarmee leuker. Voor het behalen van je autotheorie biedt Rijschool Klaassen je iTheorie online aan, maar je kunt er ook voor kiezen om gezellig met een kleine groep cursisten klassikaal les te krijgen.


Gezellig Klassikaal

Klassikaal les krijg je op de locatie van onze rijschool in Nieuw Amsterdam. Hier lopen we in een gezellige en ontspannen sfeer met een kleine groep cursisten de complete theoriestof door. Tijdens de verschillende avonden die je nodig hebt om voor het theorie examen te slagen, word je zo ook al theoretisch een verantwoord bestuurder met inzicht in de praktijk. Bij de theorielessen maken we gebruik van de nieuwste technieken: zo dient bijvoorbeeld je eigen smartphone als CBR-kastje voor het het beantwoorden van alle vragen.

iTheorie online 

Leer je liever zelfstandig wanneer en waar je maar wilt en in je eigen tempo? Dan is het online iTheorie pakket misschien meer iets voor jou. Ook hiermee leer je de theorie die je nodig hebt om je theorie- én uiteindelijk je praktijkexamen te halen om een goede en verantwoorde bestuurder te worden. Je leert via internet, achter elke computer of laptop, waar en wanneer jij daar tijd voor hebt. Je kunt alles zonder tijdslimiet op je eigen computer in je eigen tempo doorlopen. maar het vraagt daarmee wel wat meer zelfdiscipline en motivatie om je de theorie eigen te maken dan bij klassikaal onderwijs. 


Het pakket bestaat uit een leer-, een toets- en een examengedeelte. Je leert aan de hand van een digitaal theorieboek met 50 theorie-examens die helemaal up-to-date zijn met vragen die ook op het examen worden gesteld. iTheorie is helder en duidelijk opgezet en het pakket wijst zich vanzelf. Loop je toch tegen problemen aan of heb je nog vragen? Rijschool Klaassen helpt je graag verder. Je staat er dus zeker niet alleen voor!  Het pakket is ook geschikt voor dyslexie; alles kan worden voorgelezen. 
 

iTheorie bevat: